Černé avokádo á la tartar, limeta, tomaty, zelené chilli

DEGUSTAČNÍ MENU

Černé avokádo á la tartar,
limeta, tomaty, zelené chilli

CHABLIS Garnier & Fils, 2017, France

Terina Foie Gras d’ Canard,
švestky v portském víně, olej z piniového jehličí

TOKAJI FURMINT, Chateau Dereszla, 2011, Hungary

Bujabéza,
šafrán, zelenina, kousky ryb, česnekové Aioli

BARDOLINO CHIARETTO DOC, Monte Del Frá, Italy

Nočky z pečených brambor ve špenátovém prachu,
hříbková pěna, křehká hlíva ústřičná

LANGHE NEBBIOLO DOC “MAGNUM”, Bel Colle, Italy

Aberdeen Black Angus býčí filet z bio farmy
Rudimov v dřevěném uhlí, brambory grenaille, sezónní zelenina, telecí glace

BOURGOGNE, BENJAMIN LEROUX, 2017, France

Čokoládový dortík B52,
ovoce, kurkuma, Campari sorbet, hořící Absinth esence

MOSCATO D‘ASTI, Bel Colle, 2018, Italy

Cena menu 1 650 Kč

Cena vinného párování 1 410 Kč

Výběr toho nejlepšího z aktuálního menu restaurace Aureole. Degustační menu představuje šest pečlivě vybraných chodů pro nejlepší gurmánský zážitek s výhledem na Prahu pod taktovkou šéfkuchaře Jiřího Krále.