Černé avokádo á la tartar, limeta, tomaty, zelené chilli

DEGUSTAČNÍ MENU

Černé avokádo á la tartar,
limeta, tomaty, zelené chilli

WEINGUT FRITZ, Grüner Veltliner, 2018, Kremstal, Austria

Terina Foie Gras de Canard,
švestky v portském víně, olej z piniového jehličí

CHATEAU DERESZLA, Tokaji, Late harvest, 2007, Hungary

Bujabéza,
šafrán, zelenina, kousky ryb, česnekové Aioli

BARDOLINO CHIARETTO DOC, Monte Del Frá, 2017, Italy

Nočky z pečených brambor,
špenát, tomaty, ricotta

CHABLIS Garnier & Fils, 2017, France

Aberdeen Black Angus býčí filet z bio farmy
Rudimov v dřevěném uhlí, brambory grenaille, sezónní zelenina, telecí glace

CHÂTEAU ESCOT, 2015, Médoc, Bordeaux, France

Čokoládový dortík B52,
ovoce, kurkuma, Campari sorbet, hořící Absinth esence

MOSCATO D‘ASTI, Bel Colle, 2018, Italy

Cena menu 1 650 Kč

Cena vinného párování 1 450 Kč

Výběr toho nejlepšího z aktuálního menu restaurace Aureole. Degustační menu představuje šest pečlivě vybraných chodů pro nejlepší gurmánský zážitek s výhledem na Prahu.