Business Lunch AUREOLE

TÝDENNÍ MENU

17. 6. – 23. 6.

Předkrmy

  • Uramaki Tota Roll | losos | ředkev Daikon | okurka | zázvor | wasabi
  • Tartar z lososa | cuketa | kandovaný citron | uzená majonéza | olivový prach
  • Polévka Gazpacho | zelenina | grissini | Mojito sorbet

Hlavní chody

  • Tempura Sake Roll | losos | chilli | Sriracha | omáčka Ponzu MaguroNigiri (tuňák) | Sake Nigiri (losos) | Gunkan Veggie (chřest)
  • Kroupové rizoto | lesní houby | brokolice | parmazánová pěna Vegetarian
  • Filet z mořského vlka | dobromysl | grilovaná zelenina| Salsa Verde | máslová bagetka
  • Vídeňský telecí řízek | bramborové pyré | okurkový nebo tomatový salát

Dezerty

  • Pate a Choux | pálené těsto | maliny | vanilkový krém | karamelová zmrzlina s mořskou solí
  • Výběr sorbetů | denní nabídka

 

MENU 3 CHODY 540 Kč | Na denní menu a speciální nabídky se nevztahují žádné slevy.