Nové letní menu

Polévky AUREOLE

Šéfkuchař Jiří Král si pro vás připravil nové letní menu. Léto patří převážně lehkým jídlům a proto v jídelním lístku naleznete hodně rybích pokrmů, počínaje osvěžujícím ceviche, přes tradiční francouzskou bujabézu, až po varianci tartarů nebo ocas z langusty, které patří mezi Aureole signature dishes.

Na své si ale přijdou i milovníci masa, vřele doporučujeme Black Angus býčí brisket, nebo již tradiční a osvědčenou nabídku steaků. Z nového menu si vyberou samozřejmě i vegetariáni.

Na závěr si dopřejte sladkou tečku v podobě dezertu, ať již půjde o osvěžující sorbety, či lehký raw mučenkový dortík, pro pravé požitkáře si cukráři připravili Crème Brûlée a čokoládový dortík B52.

Prohlédněte si nové menu.

Tags: