Elegantní Silvestr v Aureole

AUREOLE Silvestr

Oslavte příchod roku stylově s nejlepším výhledem na Prahu v rytmu swingu a jazzu.

Chcete si užít výhled na Prahu a zároveň se vyhnout zmatku v historickém centru?

V restauraci Aureole na vás mimo výhledu čeká i skvělá gastronomie pod taktovkou šéfkuchaře Jiřího Krále. Formou fusion rautu budete po celý večer ochutnávat to nejlepší ze světových kuchyní.

Elegantní atmosféru dokreslí živá hudba v podání Adély Zejfarové a jejího Sunny Swing Orchestra.

Samozřejmostí je Champagne jako welcome drink a také na půlnoční přípitek.

Co ochutnáte v rámci celovečerního rautu:

Studená kuchyně

Zaru Udon nudle s řasou Wakame a houbami Shiitake
Uzený losos Label Rouge s Youzu crème fraîche
Tex-Mex salát s býčím žebrem Black Angus, zeleninou a tomatovou omáčkou
Marinovaná krůtí prsa Bresse Gauloise s omáčkou Teriyaki, listové výhonky
Grónské krevety, kuřecí nudličky v sezamové krustě na ledovém salátu s Karachi remuládou
Rýžové závitky s trhaným Mangalica vepřovým krkem a zeleninou

Sushi Live Show – Sushi Master Yara-San

Sashimi, Makisushi, Nigirisushi s tuňákem, lososem, Surimi, čerstvou okurkou, ředkví,
Tamago vaječnou omeletou, Wasabi, marinovaným zázvorem, sójovou omáčkou Kikkoman

Saláty

Zeleninové crudité s výběrem dipů
Wakame řasy s ledovým salátem, tomaty concassé a sezamovým dresinkem
Kimchi salát dle tradiční korejské receptury
Sýrové gnocchi se sýrem Comté na listech salátů, vinegret framboise
Mozzarella s rukolou a tomaty v bazalkové esenci
Salát s krevetami a rýžovými nudlemi, dresink Chau-Chau

Polévka

Tom Yam polévka s tygřími krevetami a limetovou trávou

Teplá kuchyně

Asijské zeleninové závitky s esencí Galangal
Wonton knedlíčky s telecím masem a krevetami, dresink Unagi
Jihoafrický korálový sumeček na grilu, zeleninový kuskus
Krokety z pekingské kachny, těstovinové placičky a omáčka Hoisin
Kuřecí stehenní kousky Tori Kara-Age s medovou chilli omáčkou, jasmínová rýže
Cemitas Black Angus býčí mini burgery s listovým salátem, zeleninou a omáčkou BBQ
Stehenní kuřecí a vepřové řízečky, lehký bramborový salát
Buta Kakuni vepřový bok sous-vide v chilli medové Miso pastě, bramborové wasabi pyré

Gril

Vepřová krkovice Mangalica marinovaná v třtinové melase a chilli
Black Angus býčí striploin marinovaný v ginu Tanquerai
Jemně uzené japonské Kurobuto klobásky s mango hořčicí
Grilovaná zelenina, kukuřičné klasy, steakové brambory, kuskus
Grilovaný ananas Gold-Sweet s mořskou solí a karamelem

Pochutiny

Provensálské marinované olivy v čerstvých bylinkách
Parmazánové tyčinky
Grissini

Dezerty a zmrzlina

Crême Brulée s madagaskarskou vanilkou
Čokoládový krém Manjari, omáčka z mučenky a skořicový perník
Cheesecake s omáčkou malinové wasabi
Výběr domácích mini-dezertů
Ovocná kaskáda s horkou chilli čokoládou

Popůlnoční snack

Výběr pikantních davelských klobásek
Uzený hovězí jazyk Black Angus
Uzený vepřový bok Mangalica
Čočka na kyselo
Opečené brambory
Čerstvý chléb, marinovaná zelenina, křen, hořčice

4 990 Kč za osobu

Rezervujte online, na info@aureole.cz nebo telefonicky na +420 222 755 380.

Další akce v AUREOLE v prosinci:

Tags: